Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

1Victòria del Alcarràs B Empty Victòria del Alcarràs B Dg Set 25, 2011 2:59 pm

Alcarrasí
Administrador

Victòria del Alcarràs B Mekine10
Imatge d'arxiu (foto de J.A. Moreno)

L'Alcarràs B va guanyar aquest dissabte al camp de l'Artesa de Lleida per 2 a 0.
Va ser un partit molt disputat, en la primera part, cap equip tenia la iniciativa del joc, i just abans del descans, els blaus van poder inaugurar el marcador amb un gol de Sergi.
A la represa, i amb l'entrada de tres jugadors, els alcarrassins van poder fer el segon deu minuts després. Amb el 2 a 0, s'arribaria al final del partit, tot i que l'Alcarràs va tenir que aguantar les envestides locals, fins i tot, van fallar un penal.

Amb aquests 3 punts, l'Alcarràs es posiciona a la part alta de la classificació. La setmana que ve, també jugaran fora de casa i serà al camp del Cervià Garrigues, un dels que juntament amb l'Alcarràs, van assolir l'ascens a aquesta categoria.