¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Foto de Emili Grau

L'Alcarràs va encaixar ahir davant del Pubilla Cases la primera derrota de l'any (1-2). L'equip de Jordi Cortés no perdia des del passat 19 de desembre al camp del Remolins (1-0). En total, han sigut quinze jornades consecutives que li han servit per ficar-se de ple en la lluita per acabar entre els sis primers. La culpa la va tindre ahir un dels millors equips que ha passat pel Municipal. Un Pubilla Cases que es va avançar en la primera jugada del partit (3') i va rematar la feina a la segona meitat (75'), on va ser molt superior i va arribar a estavellar tres pilotes al pal. Els lleidatans no van fer el seu millor partit, tot i que van aconseguir posar les coses difícils al seu rival abans del descans (1-1, 35').

El duel va començar costa amunt per als lleidatans. Al minut 3, l'àrbitre va assenyalar el punt de penal en una rigorosa falta de Viladegut sobre Siles. A partir de llavors, els va costar molta feina entrar dins del partit, però ho van aconseguir al minut 35, amb una bonica rematada de cap de Viladegut a centrada de Juanjo. Llavors semblava que l'Alcarràs podia optar a la victòria i així ho va entendre Jordi Cortés, que va posar més dinamita a la davantera amb l'entrada de Nadal. No obstant, el Pubilla va realitzar una gran segona meitat. L'equip barceloní, liderat pel seu últim fitxatge, un centrecampista procedent del Masnou, Marc Rojal, va ser l'amo de la medul·lar i de les millors ocasions (tres pals) fins a marcar l'1-2 definitiu en un contracop culminat per Lazcano. Tres minuts abans del gol, Olea va fallar una gran oportunitat que hauria donat a l'equip lleidatà el goal average -en el partit d'anada el resultat va ser d'empat a zero.