Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

L'Alcarràs s'imposa en un duel igualat

2 participantes

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1L'Alcarràs s'imposa en un duel igualat Empty L'Alcarràs s'imposa en un duel igualat Dl Set 03, 2007 4:01 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Gimenells 1 Alcarras 2

L'Alcarràs s'imposa en un duel igualat Jornada20bis51
Imatge d'arxiu
El partit que va disputar ahir l'Alcarràs era el de presentació del Gimenells. Va ser un partit molt obert i amb ocasions, a la 1a part, el porter del Gimenells va ser un dels destacats on aturava xuts continus dels nostres davanters, tot i que el gimenells va tenir una bona oportunitat al minut 35.
A la 2a part demostraven que els dos equips coninuaven bé físicament, Adrià després de fallar una oportunitat clara, fa el 0-1 als 15 de la 2a després d'una assitsència de Martes. El segon venia d'una llarga jugada en que una altra vegada Adrià, va ser el autor del gol, després d'una asitsència del brasiler Claudio. El porter local continuava fent bones actuación amb les continues arribades de l'Alcarràs. Tot i que al minut 67 Rueda retallava distàncies al Marcador deixant el resultat final de 2-1
Alineació del Alcarràs: Ambrós, Donés, Mercadé, Nano, Amorós, Santos, Claudio, Rafa Delgado, Adrià, Martes i Tito; També van jugar Lluc, Genís, Nico, Domenec i Saladrigas