Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Imatge d'arxiu (foto de J.A. Moreno)

L’Alcarràs va ser derrotat ahir per l’Aitona en una tarda marcada sobretot pel vent que feia difícil el futbol d’uns i altres, tot i això es va poder veure una gran partit. Els alcarrassins es van presentar a Sudanell amb moltes baixes, però els qui eren donaven la cara pels lesionats i sancionats que van a acudir a l’encontre amb la condició de aficionats.

El partit va començar sense cap mena de especulacions, tan visitants com locals van disposar de molt bones oportunitats, però que van ser els locals els van aprofitar per fer un gol que era psicològic abans del descans. Abans però, els blaus van estavellar una pilota al pal i van fabricar les primeres ocasions del matx agafant així l’iniciativa del partit. Miquel també es va tenir que lluir en més d’una ocasió.
Però el gol aitonenc abans del descans, fruit d’un refús del porter, no va fer que l’Alcarràs baixes els braços.

En la segona part, el conjunt de Palau va sortir disposat a remuntar el partit. Van tenir una gran ocasió que els aitonencs van treure sota pals, i a més el seu màxim golejador va ser expulsat. La superioritat numèrica però, va ser un miratge, ja que l’àrbitre va compensar l’expulsió local amb un altra de visitant per doble targeta a Marc, inventant-se així un penal que acabaria amb el 2 a 0 al marcador.
L’Alcarràs va intentar jugar contra totes les adversitats, també la de l’àrbitre, i es va volcà a l’atac donat d’importància que hauria tingut al menys l’empat. Jonathan va poder retallar distàncies de penal al minut 70, però no es va poder fer el gol de l’empat, tot i els nombrosos intents dels blaus.

Amb aquesta derrota l’Alcarràs continua sense guanyar als tres de dalt, fet el qual l’estar condemnant a estar a la quarta posició. Els resultats d’aquest diumenge deixa a tercer, quart i quinqué a tant sols un punt de diferència, a priori el que té millor calendari per assumir l’ascens és l’Aitona, però només el més regular aconseguirà aquesta meta que sembla cada vegada més disputada.