Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

L'Alcarràs perd als minuts finals

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1L'Alcarràs perd als minuts finals Empty L'Alcarràs perd als minuts finals Dl Des 20, 2010 8:33 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Imatge diari Segre (arxiu)

L’Alcarràs s’està acostumant en els últims partits en veure finals d’infart amb gols èpics als últims minuts. Doncs aquest diumenge no va ser una excepció, aquesta vegada però, va ser desfavorable el resultat final pels blaus, ja que al 88 rebien el 1-0 en un rebot, un gol que derrotava al Alcarràs.

Tots i això, els homes de Cortés no van demostrar mai que volien endur-se els tres punts de Tortosa. En començar el partit, el Remolins Bitem van sortir amb més decisió i tant sols les intervencions del porter Ballesteros aturaven l’envestida local.
Però només va durar 20 minuts, la resta de partit va tenir poca història, on les ocasions arribaven en comptagotes i amb molt mitgcampisme pels dos equips.
Al minut 88 arribava la jugada que desequilibraria el marcador, un lliure directe a la frontal de l’àrea va rebotar al turmell de Viladegut i va acabar al fons de la xarxa.

Amb aquesta derrota l’Alcarràs s’enfonsa a la onsena posició a 7 punts ja del ascens que sembla cada jornada més a lluny donat els mals resultats de l’equip. Una dada molt significativa es que en els últims 10 partits tant sols s’ha aconseguit una victòria