Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

Alcarrasí
Administrador

L’Alcarràs B aconsegueix golejar al Albesa Torrel10
Imatge d'arxiu (foto de J.A. Moreno)

L’Alcarràs B es va imposar per un contundent 6-0 davant d’un equip que tant sols va disposar de 11 efectius i això va acabant passant factura. Per contra, els locals tenien 18 efectius disponibles i van fer un gran partit. El triplet ofensiu (Eros, Jonathan i Albert Gilart) va tornar a mullar després de dos setmanes sense fer-ho i Hèctor comença a ser un dels golejadors destacats de l’equip després d’aconseguir dues dianes.

L’Albesa nomès va aconseguir aguantar l’envestida del Alcarràs durant la primera part, al minut 45 però, Hèctor aconseguia desfer l’empat des del punt de penal, a partir d’aquí els visitants no podien fer re davant d’un bon equip, i els gols venien un rere l’altre.

Només començar la segona part, l’Albesa es quedava en 10 per la lesió del seu porter, un minut després Albert Gilart aconseguia fer el segon gol. Aquest va provocar la baixada de braços dels de la Noguera i seguidament Eros, Jonathan, novament Albert i Hector per segona vegada, aconseguien arribar al resultat de 6-0 que tancava el matx.

Una golejada que pot fer agafar confiança als homes de Palau pel partit de la setmana que ve, que pot ser un dels més importants de la temporada, ja que s’enfrontaran amb l’AEM un rival directe en la lluita per l’ascens que es troba amb un punt més que els homes de Palau.