¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

L’Alcarràs B rebrà al Torrelameu aquest dissabte  Muncip10

L’Alcarràs B mirarà aquest dissabte d’aconseguir la segona victòria consecutiva al Municipal d’Alcarràs. Davant tindrà un rival que encara li queda molt per dir en aquesta temporada, ja que fins ara no ha aconseguit bons resultats.

El CF Torrelameu, contrincant el qual s’enfrontaran els blaus aquesta jornada, no ha aconseguit sumar un sol punt en les quatre jornades disputades fins al moment. Val a dir però, que els seus rivals han set ni més ni menys que Albesa, Alguaire, Almacelles B i AEM, equips els quals apunten a la zona alta amb claredat. Els números fins ara de l’equip de la Noguera no son del tot dolents, tot i que defensivament deixen que desitjar, ja que han encaixat 16 gols, n’han pogut marcar 6 en 4 partits, per tant es pot esperar que puguin fer almenys un gol aquest dissabte.

L’Alcarràs, desprès d’aconseguir la primera victòria en lliga, intentarà agafar-se a la ratxa de victòries consecutives per intentar escalar posicions i situar-se a la zona de més privilegi de la lliga.
Aquesta setmana Mario Palau i Claudio Gelpi podrà comptar amb Xabi Diaby que es va perdre l’últim partit per sanció. També comptarà amb el segon màxim golejador fins al moment de la lliga (segons les dades dels foreros de futbolcatalunya.com) que es ni més ni menys que l’alcarrasí Jonathan Estrella que tot i no jugar gaire de davanter centre, mostra tenir un gran olfacte golejador amb 4 dianes.

El col•legiat del partit que arbitrà el matx serà Edwin Carrascal Paez, i tindrem el pivilegi de que els responsables de esportlleida.com visitin el Municipal d’Alcarràs per grabar aquest encontre.
Esperem una gran afluència de públic com l’últim partit que es va jugar a casa contra el Bell-lloc on van rondar els 200 espectadors, xifra molt similar a la que s’arriba amb l’Alcarràs de Preferent

2L’Alcarràs B rebrà al Torrelameu aquest dissabte  Empty Alcarràs B - Torrelameu : 3-0 Ds Oct 23, 2010 9:44 pm

m@rcel

m@rcel
Col·laborador

Alcarrassi nose si as pogut assistir al partit de però a set un partit no massa bonic on les ocacions anaven i venien no s'han vist jugades de veritable perill però l'AlcarràsB les a s'apigut materialitza casi totes a la primera meitat l'Alcarras s'avansava am un gol de gilart despres d'una jugada per la banda i al minut 40 la mateixa jugada casi calcada que tambe a fet el gilart, s'ha de dir que el torrelameu a fallat un penal perque el julia que avui ere el seu primer partit la parat. I a la segona meitat mes de lo mateix el torrelameu semblava q tocava una mica mes la bola però l'Alcarras a sentenciat a la contra al minut 70 amb un gol de eros que encara no habia marcat cap gol en partits oficials, aixi s'acavat el partit en un 3-0.