¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

La victòria es resisteix

2 participantes

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1La victòria es resisteix Empty La victòria es resisteix Dg Oct 10, 2010 2:37 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Foto de J.A. Moreno (fcalcarras.com li agraeix les fotos)

Ningú es creia al final del partit de que el resultat era d’empat a tres, ja que quant estàvem a punt d’entrar al temps de descompte el resultat era favorable als d’Alcarràs (3-1), tot i que van jugar amb un home menys els últims 20 minuts, els blaus van ser superior durant tot el partit, i si l’Alcarràs B hagués guanyat per golejada ningú hauria dit que hagués estat un resultat injust.

Tot i això l’Alcarràs B no va ser el primer en inaugurar el marcador, ja que el Bell-lloc aconseguia fer el primer gol. L’equip visitant no tornaria a acostar-se a la porteria de Miquel, sent l’Alcarràs el que controles de dalt a baix el partit, i Estrella aconseguia el empat després d’una passada des del mig del camp que Eros aconsegueix pentinar fins arribar als peus de Estrella que l’engalta a l’aire fent impossible la intervenció del porter.

La segona part és on mediria el Bell-lloc les verdaderes possibilitats del Alcarràs, monopolitzant el partit i creant nombroses ocasions amb molt perill. Així aconseguia l’alcarràs dos gols més, Gilart i Estrella per segona vegada després d’una bona acció de Eros per la banda. Les ocasions continuaven per part dels blaus però aquest cop sense èxit.
Al minut 70 de partit Xavi Diaby va veure la segona targeta groga desprès d’una entrada en que l’àrbitre, Joseph Lluis Gazguez va pensar que se la mereixia, un col•legiat que va tenir una actuació nefasta durant tot el partit, pels dos equip, i demostrant molt poc criteri.
Amb un home menys, i amb els canvis que es van produir, el homes de Palau semblaven un pèl relaxats tot i que el Bell-lloc tampoc s’acostava amb perill, però en dues jugades aïllades als minuts finals del partit van aconseguir empatar-los.

Empatar d’aquesta manera pot ser un cop fort que deixi tocats al jugadors i entrenadors. En la primera jornada de lliga, també a casa, l’Alcarràs B va baixar els braços amb resultat de 3 a 1, que van acabar remuntant, aquesta vegada amb més mèrit de part de l’equip visitant.
Ara ja toca pensar en el pròxim partit de lliga on l’equip es desplaçarà a Esterri d’Aneu per intentar portar els tres punts a casa

2La victòria es resisteix Empty Re: La victòria es resisteix Dl Oct 11, 2010 1:45 pm