Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

1Victòria treballada Empty Victòria treballada Dg Oct 03, 2010 2:08 pm

Alcarrasí
Administrador

Victòria treballada Alcarr12
Imatge del Diari La Mañana

L’Alcarràs va jugar ahir dissabte un dels partits amb més sofriment de la temporada on el premi de la victòria va ser tot un mèrit de esforç i treball ja que en la segona meitat, després de que en dos jugades a pilota parada els locals feien dos gols, el Cerdanyola aconseguia dominar-la i agonitzar l’Alcarràs fins a l’últim instant de partit.

La primera part va ser força bona pels homes de Cortés creant nombroses ocasions a la porteria del visitant de Yoyo. Tot hi això els gols arribarien fruit de pilota parada, el primer el va executar Carlos Martínez, amb un gol “olímpic”, es a dir, directament des de el llançament de corner. El segon vindria dos minuts més tard mitjançant un penal, Juanjo es l’encarregat de d’executar-lo i de fer pujar el 2-0 al marcador. A la mitja hora de partit, però, el Cerdanyola aconsegueix retallar distancies arribant ja amb el 2 a 1 al descans.

En la segona part el Cerdanyola va sortir molt fort i decidit a buscar l’empat, això va fer patir més del compte als blaus portant la iniciativa en tot moment del partit. La concentració i la bona col•locació del Alcarràs va impedir l’empat del partit.

Aquest resultat deixa al FC Alcarràs amb set punts i segon a la classificació , això si amb un partit més que la resta de rivals. El pròxim partit dels del Segrià es disputarà el cap de set,mana vinent a Viladecans