Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

Un gol al últim minut derrota a un bon Alcarràs

Alcarrasí
Administrador

Un gol al últim minut derrota a un bon Alcarràs Alcarr10
Imatge del Diari Segre

La derrota d’ahir del Alcarràs va ser un cop dur per un equip que va mereixe molt més en el primer partit de lliga 2010/2011 que es va disputar davant la nostra afició. El fet es que El Catllar va plantejar des de el primer moment una tàctica bastant defensiva on la bona col•locació al camp i els contractats que van poder finalitzar van ser transformats en gol.. Un d’aquest va arribar a les acaballes del partit tocant i enfonsant els del Segrià.

Tot i això el domini i les arribades les va posar l’Alcarràs on la gent, tot i la derrota, va poder gaudí un joc fluid i amb bon criteri, que es traduïen en ocasions. Aproximadament, després de deu minuts de començar el partit, Viladegut va enviar la pilota al pal i una altra ocasió de Olea al minut 35 que surt desviat a pocs centímetres de la porteria Tarragonina.
Tothom esperava que aquestes ocasions es materialitzessin a la segona part i s’aconsegueixi així la victòria, però pocs segons després de la represa, un centre provinent de la banda va ser rematat al fons de la xarxa.
Un altre cop, Fèlix, sortint des de la banqueta va revolucionar el partit, ell mateix va estavellar una pilota al pal. Durant el transcurs de la segona part, El Catllar, amb molt ofici intentava tallar el joc dels homes de Cortés amb faltes i perden temps, després de l’empat de Gallego al minut 85, es podia haver capgirat al marcador en una ocasió de Carlos Martinez, però quant tothom donava per bó el empat arribava la decepció local quant Cesc a falta d’un minut per arribar al noranta va establir el 1 a 2 final.

Tot i la derrota, l’Alcarràs va oferir una bona imatge la qual el fa ser positiu per intentar el difícil objectiu del ascens i afrontar la pròxima jornada de lliga contra el Marianao Poblet un dels referents del la Preferent dels últims anys i que com l’Alcarràs té en ment jugar a primera catalana la pròxima temporada