Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

L'Alcarràs B empata en un partit entretingut amb els juvenil

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

L'Alcarràs B empata en un partit entretingut amb els juvenils

Festival de gols en un partit de costellada entre el FC Alcarràs B i l’EF Baix Segrià, un partit bastant igualat amb ocasions pels dos equips, i en algunes fases del partit molt bones per part del Alcarràs B

La primera part en general va estar molt igualada, tot i que la pilota estava més a prop de la porteria juvenil que la del porter del Alcarràs. Els primers en avançar-se al marcador però, van ser els juvenils, poc el duraria l’alegria perquè l’Alcarràs va capgirar al marcador, primer en una falta transformada per Andreu, i el segon en finalitzar una jugada personal de Jonathan Estrella per la banda.
En els primers 25 minuts de la represa el domini era total i absolut pel Baix Segrià, tenint així nombroses ocasions, en una d’elles es va aconseguir l’empat a dos. Però després del retorn al terreny de joc de Diaby i Estrella, juntament amb la participació de Lamin i Amadú, aconseguien dominar més el joc i arribant a porteria amb molt bones jugades col•lectives. Una d’elles va acabar amb gol, el tercer va arribar després d’una assistència magistral de Diaby, que Estrella estavella la pilota al porter i Lamin atent al rebot envia la pilota a la xarxa, i el quart va ser fruit de una gran jugada de Joel García que sorteja a tres defenses finalitzant amb gol el ú contra ú contra el porter.
El Baix Segrià aconseguirà igualar dues vegades més el marcador gràcies a un penal dubtós i una jugada per la banda, establint el 4 a 4 final al marcador.

Un partit més que suma en aquesta pretemporada del FC Alcarràs per anar escalfant motors pel debut de lliga contra el Cervia Garrigues, un equip el qual estar dugen a terme molt bona pretemporada i és un dels favorits per ascendir de categoria.