Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

L'Alcarràs guanya contra l'Alpicat lúltim amistós

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Imatge d'arxiu

L’Alcarràs va guanyar aquest dissabte a Alpicat l’últim amistós de pretemporada, en un partit que servia per presentar l’equip local davant l’afició. L’Alpicat tot i militar a primera regional, aconseguit confeccionar un gran equip i els experts diuen que apuntarà alt aquesta temporada.

Per aquest motiu, a la primera part tot i que l’Alcarràs guanyava terreny poc a poc, la possessió de la pilota es mostrava bastant igualada pels dos equips, tan es així que la primera part acabava amb el resultat d’un a un, marcant primer el blaus al minuts 30 (Olea), i més tard igualant pels locals aquest gol al minut 40.
Tot i això a la represa, l’Alcarràs es va mostrar superior, en part per la bona condició física que mostraven els jugadors de Cortès, que es van poder avançar novament al marcador, mitjançant un bon gol d’Arturo, i a falta de deu minuts per acabar al partit, els blaus ban sentenciar el matx amb un tercer gol de Grau.

3 a 1, resultat final que dona el punt i final a la pretemporada, amb molt bones sensacions, després de guanyar tots els partits, inclòs contra el Balaguer de tercera divisió, menys el Lleida juvenil que es resisteix ser vençut pel Alcarràs.
Aquesta setmana vinent ja comença la competició de veritat, serà com a visitant contra el Morell diumenge dia 12 a les 17 hores.