Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Derrota contundent (0-4)

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Derrota contundent (0-4) Empty Derrota contundent (0-4) Dg Maig 04, 2008 6:53 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Derrota contundent (0-4) 101B1860

El partit en la seva primera meitat ha estat una mica fred per ambdós costats i només un parell d'ocasions per part del Marianao i una que va tenir el local Martes en una rematada de cap va ser tot el que es va poder veure en la primera meitat.
En la represa el conjunt de Pedro Dólera va sortir decidit a per el partit, i als sis minuts d'aquesta segona meitat Alberto Padilla inaguraba el marcador i posava el 0-1. Quatre minuts mes tarda va ser Fran Sobrero qui posava el 0-2 i practicamente un minut després Fermo sentenciava el partit posant el 0-3 davant el deliri dels afeccionats que van acompanyar a l'equip. Després de dotze minuts bojos del conjunt de Sant Boi, i amb el resultat sentenciat el "mister" visitant va iniciar el "ball" de canvis i el partit va entrar en una fase de control, però sense perdre de vista la porteria contrària i va anar en una arribada en el minut 73 de partit quan Claudi establia el 0-4 definitiu.