Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

L'Alcarràs perd jugant contra 12

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1L'Alcarràs perd jugant contra 12 Empty L'Alcarràs perd jugant contra 12 Dg Abr 13, 2008 9:38 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

L'Alcarràs perd jugant contra 12 P4130010
Escrit per Jordi Ribes

Partit de la Jornada 28 en el que l’Alcarràs ha plantejat el partit per jugar-lo al pase, res de penjar pilotes ja que el Martorell te un gran joc aeri.
Al minut 8 jugada de Martes i el seu xut el toca d’esperó Pau per anar dintre de la porteria.
Ha durat poc l’alegria ja que al m.10 un xut del Martorell es refusat per Ambros i el seu refús es centrat dintre de l’àrea on clarament 2 jugadors estàvem fora de joc però el seu remat va dintre de la porteria i l’arbit el dona per bo.
Tot i així l’Alcarràs anava dominat el joc i al minut 18 Tito amb un canvi de ritme es nota una estrebada al cuixa, la qual l’hi ha tingut que embenar però al minut 30 ha sigut substituït per Adrià.

Continuava dominant l’Alcarràs i amb una jugada en la qual Martes es vol endur la pilota amb el cap dintre de l’àrea rep una patada a la cara i l’arbit encara pita falta en contra (encara no se perquè) quan clarament era penal, Martes ha tingut que se ates però s’ha recuperar i ha pogut continuar.
L’arbit poc a poc ens ha nat perjudicant ja que no pitaba cap falta a favor nostre quan clarament els jugadors nostres rebien faltes i així amb arribat al final del primer temps.
A la segona part l’arbit encara ens ha perjudicat més tot així l’Alcarràs anat jugant amb toc de pilota amb criteri.
Tampoc ens ha pitat un penal a favor quan Martes controla una pilota dintre l’àrea i aquest es derribat per un jugador desde terra redolant.
Poc a poc el partit s’anat trencant i s´ha tornat atac i contraatac i viceversa i al minut 63 desprès de derribar clarament a Martes amb falta que no s’ha pitat, al contraatac el Martorell fa una internada per la banda la pilota es centrada al segon pal i Carballo ens la clava. Llavors Martes ha tingut que ser substituït.

Però s’estava lluitant Adrià ho ha provat varies vegades però mai ha pogut fer cap remat clar o li feia falta agafant-lo o fent-li traveta cosa que l’arbit no ha pitat i una falta dintre de l’àrea que també era penal a l’Adria no ha volgut saber res.
Els jugadors estàvem desesperats per la falta d’actitud del l’arbit lo qual s’ha reflexat amb les targetes.
Al minut 72 una altra internada del Martorell per la banda centrant la pilota i la remata un jugador que estava clarament amb fora de joc i fa gol, l’arbit com no el dona bo.
Tot així s’ha lluitat fins al final del partit.

L’entrenador estava molt enfadat amb l’arbitrage rebut deia una i altra vegada :no es pot jugar contra 14, tot així h’aplaudit als seus jugadors per el partidas que havien fet.

Fitxa del partit

Martorell C.F.
Juan Carlos (porter), Pello, Cristian, Torre, Herre, Moner, Carballo, Adolfo, Camprubi, Mendoza, Juani