Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

1Massa errades Empty Massa errades Ds Abr 05, 2008 11:40 pm

Tucho

Tucho
Col·laborador

Massa errades Dscn1510

L'Alcarràs perd per 2-3 en un partit dolent, sobretot en defensa, amb alguns errors massa infantils.

Al principi del partit una centrada del rival ha anat a les mans de Lluc, que se li ha escapat de les mans i ha provocat el primer gol dels visitants.

Poc després ha arribat un penal favorable a l'Alcarràs per unes mans d'un jugador del Pubilla Casas, Martes ha tirat per l'esquerra del porter pero aquest ha aturat la pilota. Després d'alguna errada d'Adrià sol davant del porter, i amb una gran quantitat de fores de joc que li han xiulat, s'ha arribat al descans.

A la segona part una bona jugada individual de Tito ha provocat que Martes marqués l'empat amb una rematada amb el pit. Poc ha durat l'alegria, ja que els visitants han aprofitat un rebot en un rebuig per fer l'1-2. Abans de la mitja hora de joc, una greu errada de genís ha provocat que el davanter Eddy, marques el 1-3.

Al minut 31 una durisima entrada a Martes ha fet que el rival es quedés amb 10 i obrís les possibilitats de buscar un gol per posar nerviosos als visitants. Roi ho ha intentat pero el seu bon xut a anat fora per ben poc. Poc abans d'arribar al temps de descompte Piñol (que ha entrat a la segona part) ha marcat el gol que donava esperances però no hi ha hagut temps per a més i el partit ha acabat amb una nova derrota.

Tot i haver dit els errors puntuals de Lluc i Genis, i el penal de Martes, penso que avui tot l'equip ha fallat i que la culpa no es pot centrar ni en 1 ni 2 ni 3 ni 4 jugadors sino en conjunt.

Administrador

Bona crònica Tucho, feia temps que no passaves per aquí, m'alegro que tornis a escriure

3Massa errades Empty Re: Massa errades Dg Abr 06, 2008 9:59 pm

Tucho

Tucho

Gracies company, es que am el lio d'estos dies, no es podia escriure. Aixo si de croniques nomes e fallat de casa el dia del mollerusa que per raons universitaries no vai poderi anar