Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Alcarràs empata al minut 88

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Alcarràs empata al minut 88 Empty Alcarràs empata al minut 88 Dg Mar 09, 2008 11:13 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Alcarràs empata al minut 88 Sants_10
Foto de uesants.blogspot.com
Domini a la primera part del Sants i al minut 5 Cristian vol cedir la pilota al Lluc, aquest li bota abans lo qual el jugador Jota la remata, Lluc la refusa pero el refus va a peus d'un altre jugador del Sants i aquest la pasa a Jota fen el gol.
A la primera part el Alcarràs ha notat l'absencia de Santos en el joc del mig del camp que quasi a sigut nulo per això els canvis a la mitja part.
A la segona part l'Alcarràs s'ha volcat a buscar la victoria amb moltes ocasions i al minut 88 Roy fa una internada i a ultim regat li refusen la pilota, esta l'agafa Tito que entra dintre de l'area i li fan penal.
Tambe destacar que al final del partit el delanter del sants s'ha quedat davant del porter i amb el 1 contra 1 Lluc ha sortit victorios.

Alineacions:

Sants: Carlos, Olias, Agustin, Angel, Isaac, Morales, Martin, Valderas, Jota, Oliver i Acosta.
Camnvis: Oliver->Antoñito (75')

Alcarràs: Lluc, Marcel, Nano, Cristian, Roy, Buba, Ivan, Tito, Domenech, Mercadé i Rafa
Canvis: Buba->Santos(45), Mercadé->Jordi (45), Domenech->Pau(75)