Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

1Campions d'hivern Empty Campions d'hivern Ds Gen 19, 2008 10:01 pm

Tucho

Tucho
Col·laborador

Campions d'hivern Foto_v19

Podriem destacar la lluita que saben patir que lluiten com el que mes, que saben fer gols, que son un equip pero el resum de totes aquestes coses es el resultat de que l'equip es CAMPIO D'HIVERN de la temporada 2007-2008? Quan pararem? no ho se ojalà no parem el ritme pero ens estan malacostuman amb aquests resultats.

Campions d'hivern Foto_v15

L'Alcarràs avui ha guanyat 2-1 al Vista Alegre, amb un gol inicial de Adrià que ha sigut empatat poc despres. Tot i les ocasions s'ha arribat al descans amb aquest resultat. En la primera part tots dos equips han estavellat una pilota al pal.

La segona part, la nostra part preferida a tornat a ser desiciva: Primer ha marcat Adrià i em tingut ocasions per poder fer el tercer. Lo pitjor estava per arrivar. Roi li ensenyen la segona groga i ens quedem gairebe tota la segona part amb 10. El rival ho intentava pero Tito i tambe Claudio ho intentaven amb regats imaginatius amb algunes contres. Si aixo era poc els ultims 5 minuts de partit (+ 5 mes d'afegit) els hem tingut que jugar amb 9 ja que Adrià també ha sigut expulsat. Amb 9 hem aguantat amb alguna intervenció meritòria d'Ambrós que ha evitat l'empat en 2 o 3 ocasions clares al final.

3 punts mes al sac i a per una segona volta igual o millor.