Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Pubilles Cases - Alcarràs

4 participantes

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Pubilles Cases - Alcarràs Empty Pubilles Cases - Alcarràs Dg Nov 18, 2007 9:19 pm

EL GURU

EL GURU
Col·laborador

Partit molt serios per part de l'Alcarràs al camp del Pubilles Cases.
Alineacions Pubilles cases:

Sergio, Aleix (cap), Sache, Axel, Pedro,Poche,Marcos,Jesus,Eddy,Fran, Ken

També han jugat Paez i David
Alcarràs:
Ambros, Cristian, Nano, Amoros, Marcel, Santos, Rabert, Claudio, Rafa, Martes, Adrià.
També han jugat Roi (Claudio), Mercade (Rafa), Domenec (Rabert).
El parti ha començat amb un joc de tu a tu en el qual el Pubilles s'ha avançat al marcador amb gol de Fran amb un barullo a la defensa una pilota rebutjada l'ha xutat molt aprop del pal esquerra del porter.
Per variar l'Alcarràs amb el marcador en contra ha reaccionat i Adrià ha disposat de dos ocasions molt clares per marcar, una refusada per el porter i l'altra llepant el pal dret.
Al poc minuts despres Rabert impacta una pilota a uns 40 metres i amb un xut fort i el porter avançat empata el partit.
Finalment al minut 40 es planta despres d'un pase Rafa davant del porter i marca el segon.
A la segona part el Pubilles ha jugat amb un joc mes directe sense ocasionar gaire perill pero això si la defensa de l'Alcarràs s'ha fet un fart de despejar pilotes.
Cap al final del partit Adrià s'ha quedat sol davant del porter i el xut impacta amb el cos del mateix porter.
Per acabar el Pubilles ha desaprofitat dos ocasions molt clares, una a porteria buida en el que dos jugadors s'han estorbat i l'han tirat fora i l'altra un remat que Mercader ha tret de sota dels pals.
Ara ja hen de pensar amb el dissabte que vé contra el Martorell.

2Pubilles Cases - Alcarràs Empty Re: Pubilles Cases - Alcarràs Dg Nov 18, 2007 11:01 pm

Tucho

Tucho

El nostre corresponsal que s'ha desplasat al camp del pubilla casas a complert amb la seva feina

Gracies per la cronica, molt bona.

3Pubilles Cases - Alcarràs Empty Re: Pubilles Cases - Alcarràs Dl Nov 19, 2007 11:30 pm

fanatica

avatar
Escalfant per entrar

enhorabona nois!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
una pas més i cada vegada amb més ales per volar lluny i sobretot per somiar amb tot el que vulguem.
no és bo adelantar aconteixements peró estem demostrant que podem. podem remontar partits, ara a la primera part i tot, podem oferir bon joc fins i tot en camps petits i de terra i contra equips que no comparteixen la nostra filosofia de joc, podem demostrar que som un equip cohesionat i que, quan volem, podem practicar el "tiki-taka".
que més es pot demanar¿?
jo sols demano que contra el martorell demostrem el que hem demostrat fins ara i, si pot ser, una mica més. llavors ja será total.

4Pubilles Cases - Alcarràs Empty Re: Pubilles Cases - Alcarràs Dt Nov 20, 2007 12:07 am

fanatica

avatar

per cert, estic molt feliç de que marques el rafa.s'ho mereixia. anims crack.