Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Revolució inesperada i espectacular

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Revolució inesperada i espectacular Empty Revolució inesperada i espectacular Ds Oct 27, 2007 8:17 pm

Tucho

Tucho
Col·laborador

Revolucio inesperada i espectacular

L'Alcarras s'ha quedat amb els 3 punts guanyant 6-2 en un partit realment espectacular després d'un partit on al descans, semblava que ja estava sentenciat amb 2 gols en contra i un joc espes i aburrit. Poca cosa destacariem de la primera part, i serien coses negatives.

La segona ha sigut totalment increible en una gesta que costa olvidar. El nostre entrenador a introduit 3 canvis tornan a una defensa de 3, que no va funcionar contra el cambrils. Els locals han anat fent gols i a 19 minuts del final ja havien remontat el marcador. Tot i aixo amb el marcador en contra encara el sans hagues pogut sentenciar amb dos ocasions clares, una d'elles de riure, de videos de primera, amb la porteria buida i sense cap obstacle al voltant (al youtube triunfaria). Era la prova que avui seria un dia gran. Els gols han anat arriban sobretot gracies a la entrega força i qualitat del davanter adrià, autor de 4 gols amb jugades que molts davanters donarien per pilota perduda. Els altres dos autors dels locals han set martes de penal i claudio, que ha set un dels 3 canvis al descans.